What is Netcentric Computing?

Assalamualaikum dan selamat Tengahari

Agak lama x update blog buruk ni atas sebab2 kesibukan duniawi yang xdapat di elakkan.. Maaf sesangat kalau ada yang terkecil hati kalau ada komen2 yang tak terbalas... hehehe.. sorry yerk..

ok, saje nak update pasal netcentric.. so, layannnn kan je la... ni yang betul2 punya maksud and course outline smua... hehe... so, korang tengok je la eaa...

Program profile

Qualification Requirement

Course Outline


Job Opportunities

haaa... tu la die semua yang aku rase boleh membantu menjawab persoalan korang tentang netcentric ni.... hehehe... maaf ye kalau ada tersilap terkurang.. 
semua ni aku dpt dr website UiTM Dihatiku...

So, sekian sahaja ye entry kali ni.. hik3...

p/s : need to do more work... bye2





No comments:

Post a Comment

Merepek la korang lepas baca ye!!