Akibat Kekangan Masa & Keadaan

hai semua... lama sudah akak tak mengupdate blog kesayangan akak ni kan.. hehee.. ok arini akak nak update la blog ni ok... sebelum terlambat akak nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilAdha... mcm ne perayaan korang?? best tak?? keluarga akak sambut dalam kesederhanaan je... :)

ok sambung cerite.. en3 kali ni akak nak ceritakan la sebab musabab akak xupdate blog akak ni... bukan malas *memang malas pun  tapi disebabkan mase yang tak mengizinkan...huhu... seperti yang korang semua tau sekarang akak dah msuk semester 5 jadi paham2 je la semakin nak abs belaja semakin melambak2 la kje kan.. men fyp lg, projek2 lg.. owh banyaknye.. belom lagi test akak yang melambak2... semuanye bersatu menjadi setempat... ape yang akak merepek ni?? hahahahah... jadual kelas akak sem ni memang pack btul.. seperti yang akak cerite en3 sebelum ni...ngeee.. xcye?? ok.. let see my time table...

see?? pack kan.. especially ari isnin n selasa.. memang pack abs... kadang tu akak ponteng jgk kelas.. :p.. tapi sepack mne pun jadual ni, akk berjaya juga harungi setengah sem.. hanye tinggal setengah sem je lagi.. naik cuti ni akak berganda2 la busy nk menyiapkan semua projek sebelum due datenye... mohon dipermudahkan la segalanye.. aminn...

ok... disebabkan sem ni akak terlalu la sikit amek subjek2 ni.. jadi kerje akak makin banyaklaa..

 bersyukur jugak la akk sebab hanya beberapa subjek je xde projek.. owh.. programming.... xsemudah menulis didalam buku, tak semudah mengungkap menggunakan air liur... hahaha... tu pendapat akak la kan.. korang yang blaja programming tu amcam rse?? hehehe...
ok... kadang kala akak kepeningan nk wt yang mana dlu projek2 tersebut,,, last skali pastilah akak tak buat langsung semua tu... hahaha... dahsyat kan... antara projek akk sem ni adalah proposal klinik desa management system *ni final year projek akak , Home stay Reservation *ni utk homestay kt cameron, req dr lec akk, Network Management user n host,  dan  blueprint ENT (multifunction home remote)... tgk ada 4 je kan... hah ni kre projek besar taw... yg kcik2 mcm video korea, presentation past sem eco... tu biase je... :)

dan disebabkan projek2 di atas, maka dengan ini bertambah la stress n ketensionan akak nanti bersama kawan2 akak....
pokcik akak.. ;p
oleh kerana stress yang melampau2.. maka bermulala tragedi tak tidor malam xsiap kje, cakap nak marah n sebagainye..
dan juga bakal jadi seperti ini - refer. 
begitulah kisah n bakal akak harungi tak lama lagi... ape yang penting hanya mampu tersenyum..... ok la, akak rse akak nak stop en3 kali ni ye... kite sambung di lain en3 ok... :)