Yeah!!Dapat jua akhirnya

ok..aku nk cte pasal belaja plak..jikalau en3 sebelom ni aku cte soal keje kan..wlaupun xbest, tp bole la...
la ni,aku nk cte soal belaja plak...jikalau korang ingt en3 aku dlu soal degree aku tu...so now aku dh dapat resultnye...hepy thp gile aku rsekn...heheh..nak tau sebab ape??
hah...korang dh nmpk kn....ape yg aku bulatkan tu..yes...i want this course...even aku xtau pn ape sbnrnye..tp aku rse tertarik sesangat....aku beri peluang untuk menyambung pengajian ku dalam SARJANA MUDA SAINS (KEPUJIAN) PENGKOMPUTERAN NETSENTRIK dekat UiTM Shah Alam...kt induk kot...huhuu
tu yang aku excited tu...wlau sebenarnye aku sendri mash 50/50 nk p ke x...tp fyi, aku akn g jgk..
peluang hanya datg sekali je...so...jangan kte lepaskan peluang yang dtg kn..huhuhuhu...
hopefully,segala urusanku dipermudahkan..insyaAllah..:)



Kerja...Kerja....Kerja

hehehe..lame sudah rsenye xupdate my blog ni..hehehe

ok la...en3 kli ni, nk cte ckit...

law korang nk tau skunk ni aku dh keje dh..
keje ape??hahaa.....bukan kje yg bkaitan dengan bidang aku blaja la..huhu
huhu...aku skunk jd saleswoman....
bukan yg kt tepi jln tu k...aku jual bku kt sek2 dan tempat2 khas je...
almklomla yang aku jual semuanye bku2 agama...
Al-Quran digital pn ada...
actually kje ni aku nk wt sambilan je la...but ble aku dh kje ni,aku rse seronok sgt..
hepy beb kje cm ni...if dh dpt sale pg tu,aku msti lek tengahri...
law xdpt,aku lek petg r..cri smpy dpt..\
actually bukn senang nk jd saleswoman ni...kte kne percayakan org bahawa buku2 yang kte jual sgt bgus..
b4 menjual,kne la kte kaji dlu,ape yg ad dlm bku2 tu...ye la...kte nk menjual kte msti kne tau kn..
huhuhu...aku hepy gile r kje cm ni....xkusut kpala otak aku......
fyi,bln 9 ni aku akn smbg blaja...aku akn cte pd en3 len..aku serba slh lak nk bnti kang..
sbb ape??bos aku dh percaya pd aku n eha...tu mslhnye...kesian lak pd bos aku sorg tu..dh la baikk..sporting lak tu....aishh....pening la...ok la..aku nk cte hal blaja lak pasni...heeheh