kenapa mesti aku??????

finally aku dpt tau gak mngapa kau buat begini kepadaku.
hnye kerana 017_______..ko buat aku cm ni?
kau hanya mendgr sebelah pihak...npe kau x dengar sebelah pihak lg??
aku xkenal pun no itu...ape slhku??
argh...aku tension..
sia2 sje pengorbanan n kesetiaan aku selama ni jikalau ini yang aku dapat..
kau tidak mempercayai aku..
lgsung..
mengapa??
kenapa mesti aku yang terime ini semua??
kenapa aku sering dianiaya??
kenapa?
benci...benci...benci...ngn cara die menghukum aku..
arghhhh.....:'((((



Impian

Ok...ari ni aku cerita soal impian lak
semua orang ada impian masing2 kan..
so impian aku nk orang yang aku sayang akan sayang aku selamanya..
ini dalam segi dalamanla.. 
if korang la..
one day ada orang berkata sayang korang sagt2..
korg mestila nk die syg korang selamanya kan?
cm tu la impian aku...
tapi amat sukar untuk aku terima semua ni la....
sangat sukar...
sebab mnusia zman skarng ni lebih bersifat kepura-puraan je..
so what should i do?
berserah??



~D.I.E.T~



Huh...mse cuti sem lpas,niat nek ni nk D.I.E.T...
tp ape jadi?
makin lame makin BULAT..



Bila pulang ke kampung pakcik makcik berkata
"Alahai si KEMBANG....."
ada yang beri nasihat
"Banyak minum air mineral...jangan makan AYAM je...badan pun dah mcam ayam"

aiyoyo..benar kah??xmau...
Hai la badan, hai la sayang....harus ku ngapain agar kau mengecil..

aku xla gemuk sangat..cme PEHA je ni hah besar sangat....
huh...
ape harus ku buat??
D.I.E.T??
tau ke mksud nye?

ntah..aku pn xtau..hahaha



~Sayang MEREKA~

OK...xmau cakap banyak...mereka semua kawan2 kelas aku..
tapi ada yang xde...
ima,elly,farhin,arif,zul,n ada lagi la yang aku xingat xde dlm gmbar ni..huhu
dulu mse first msuk pnye la rmi...skunk ckit je la yang tinggal..
huhuh

hah..lihat la aksi2 kawan2 ku...termasuk aku la sekali..hahaha..
trademark kami "GROW UP TOGETHER, HAVE FUN FOREVER"



Jam 3.37a.m 21 Ogos 2010

Huh...waktu2 begini ketika orang lain di ulit mimpi2 indah..
aku msih lagi terkebil2...
ini semua kerana poster td..
huhuhuhu.
tapi xpe...
arini cuti..xde klas...yahooo........
aku sebenarnye xde idea nk tulis...
tapi disebabkan bosan kan terpakselah taip yang merapu meraban..hahahaha



Air TerJun Kota Tinggi

hah...selepas ke tg.balau bersama kaum kerabat jiranku,
now ke air terjun plak with my schoolmate....
huhu..pada 15 jun 2010, aku,yus,adah n echa pn g la ke air terjun yang orang kata best sangat la..
tapi hakikatnye biasa2 je... dengan bayaran masuk RM33 untuk 4 org termasuk parking kereta,
kami pn masuk la...
huh..mahal aje lebih tp dlm hancus...tp sgt seronok la kerana airnye bersih tanpa dicemari.
kami pun ape lg kan, mandi la...huh..sejuk...kecut segala yang ada..hahaha..
wktu petang kami pun pulang ke rumah dengan sisa2 tenaga yang ada..huh...penat wei....








Tg.Balau 2010

huh.....separas ini sahaja yang mampu kami pergi...
jika pergi terlebih jauh pasti akan basah segala..

ini la dia....setelah berjaya mendapat lesen yang diidamkan..kesini la tujuan utamaku
iaitu tg.balau,desaru pada tanggal 4 jun 2010...huhuhu...seronok beb...aku bawak my BFF n kerabat jiran ku semua..hahaha

penat berdiri, kami duduk la pula...
sekadar menumpang di boat yang kami tidak tahu pemiliknya..
[jikalau pemiliknya nampak, habis kami dikejarnya..]

alahai...mereka ini berlagak je ni..padahal mereka dalam ketakutan kerana terpaksa mengimbangi 
tubuh badan mereka supaya tidak jatuh ke air..
jikalau jatuh,pastinya basah segala..
dan secara automatik pulang la mereka kerumah dengan berjalan kaki..
huhuhu

dan finally, inilah si gadis yang GEMOK n si PEHA BESAR...huhuhu...
si gadis ini sedang melihat adakah senja akan berlabuh ataupun matahari yang bru nk terbit
dari awan kelihatan matahari mahu terbenam..hmmm....=)

Penat dah ckap soal ini...beralih ke cerita lain pula.....