Semester AKHIR!!!

Assalamualaiku u oll's

hehe.. ar... rasenye taknak pakai nama akak lagi la..terasa formal plak..so nak gunakan aku jugak... hehehe
ok, agak lama tak mengupdate blog buruk ini... bukan malas, tapi xseni n kekeringan idea serta kesibukan disaat2 ini... ngee.. :)

berbalik kepada tajuk entri, yesss.... now, aku sudah berada di semester akhir.. yeayy...kalau diploma, mungkin kau akan bergembira kerana sudah hampir tamat belajar kan??
tapi dalam degree ni, macam2 aku rase...nak tau sebab ape?? sebabnye sem ni la smua thesis perlu disiapkan...sem ni jugak banyak subjek yg kebanyaknnye projek sstem...

owh, sesungguhnye kau perlu sedar bahawa kau adalah pelajar netcentrik.. segalanye sistem , sistem n sistem...dan jugak aku perlu sedar sesungguhnya aku memang dilahirkan untuk belajar semua ini.. jadi, sila sedar diri dan bersyukur lah dengan ape yang kau dapat ye huda... :)

ok.. sambung cerita, sem ni aku amek 5 subjek.. ok 5 je ke?? hoi, 5 ni pun aku rse dah sesak nafas dah.. huk3...kalau sebelum2 ni 1 sem aku blh amek 7,8 subjek.. sem ni nape tak bole? aku nak amek ape lg?? tggal 5 subjek je lg wei... lg 1, sem ni kne tumpu lebih pd thesis aku... thesis aku sem ni development wei...
aku tak buat research2 ni lg dh... hu3...
ok, biar aku attach aku punye jadual sem ni ye...

hah.. tgk... jadual aku pun xde la padat mana pun kan... huk3... tpi mse2 kosong tu la aku leh gunakan untuk wat keje2 yg tergendala...especially thesis.. oh mannn!!! hahaa
tapi aku ni tak la serajin mana pun, kadang aku tak wat keje2 aku tu.. aku mentido je keje aku... hik3...
ok, malas dah nak cakap banyak... jumpa next entry ea.. :)