Apa jadi Pada Aku??

even dh lama blog aku ni terbiar lapuk ditelan zaman, tapi aku still akn update..
sebab ape??sebab dia aku yg punya...hahaha...ske ati aku la nk update ke x..keh3..




ok..aku nk mle dr mana ek..hmm..
hah..mula dr blaja la kn...secara keseluruhannya aku belaja ok je..Alhamdulillah...wlupn agk klam kabut mse mula2 msuk...mmg xphm pe pn..la ni, dh ok dh...huhu..Alhamdulillah sasaran aku tercapai la..wlupn mhrap dekan...tp dpat 3 keats jadi la...bersyukur...huhu....


sekarang aku nga cuti sem...[dh nk abs ponnn...:)] sepanjang cuti sem ni aku kje..nk tau kje kt ne?? kje kt tmpt lma la ape lg...huhu..org perlukan perkhidmatan kita, kita terima je laa...jnji msyukk... tpi kali ni aku bukan wt 1 kje je..aku wat sale n pameran kat lua..aku jgk jd kerani...aku jgk jd pereka blog syarikat..page fb syarikat...pokoknye semua aku.... nasib baik la ada eha yang membantu...kalau tidak?? ontah la...huhu...
now eha nk nek cti sem...so tggal la aku sensorg..tp seb bek la after eha xde la aku wt sale n pameran kt lua lg..kje aku dok kdai jee...hehhehehe...


aku tak kisah pon wat semua tu, aku hanya membantu mana yang aku mampu je...hehehe...
arini ari terakhir aku kje....sok aku dh xkje dh..sedih sbnrnye...law leh xnk blaja..tp bab kata bos aku " Kau belaja betol2..abis belaja tolong Abang, majukan diri kau tu dulu.." ok..aku belaja lg..heheh..
sayang bos...!!!