Dinner Compass(Warna Warni di Aidilfitri

huh...agak terlambat sebenarnye untuk memberitahu akan hal ini...hahaha..
last week pada 24 September 2010 bertempat di Dewan seri Peria..telah diadakan dinner untuk peljar2 diploma sains komputer anjuran persatuan kos kitorg la..hahaha..mlm tu sgt2 happy...best gle....tp mgkin ini dinner terakhir kami bersame, pas ni kami akn ke arah rujuan msing2...huhuhuhu....nk tgk pic x? mls la plak nk upload skunk ni...lain kali je la ea..hahaha...



Indahnya berhari raya bersama mereka!!

hah...en3 yang lepas aku cte sal aku p beraya bersama2 kawan sek aku kan...hah ni aku nk msukkan pic lak..huhuh


Hari Raya ke-5


hah..time ni waktu siang kitorang beraya keliling aping timur...huhu...waktu malam kitorg beraya dekat aping barat..gambar mse kat aping barat xde pd aku...sebb time tu kitorg amek gne cmera..huhuhuhuhu...


Hari Raya Ke-6

Yg ni plak pada hari raya ke 6 kitorg p umah nina n ima...ni kat dpn umah ima..yang kat umah nina kitorg xsempat amek pn..hahaha....nk tau mne nina?? time ni nina nga cuak beb..huhuh
sebab?? kereta die x idup2..huhuhu..... 
ok dh abis...nk tau sal raya ngn family plak??
sory..aku xsempat nk amek ngan family aku...tapi aku de amek ngan nenek aku n spupu aku la...

hah ni aku n nenek aku...sme x??huhuhu 
 
yang ni plak aku n spupu2 aku...hahaha...yang pling rapat 
  
ni aku n adik aku..lg satu pic ni mse makngah aku datang..hahaha
ok stop..aku dh penat...laalalal 



Indahnya bersama mereka

Huh dah lama aku x wt en3 ...
almaklom la cuti berhari raya..
huhuhu
aku rase hepy gile raya taun ni sebab dapat jumpe member2 sekolah aku
n p braya bersama mereka...
seronok sangat even xsemua la...tapi jumpa gak 15 dari 21 org dak klas aku...syiok gile
pastu lg seronok dpat p beraya umah Ain,Nina n Ima...tu member2 u aku...
aku gak p beraya umah member baik aku,yus n eha iaitu Rahmat n Ejam kat tenggaroh 2..
.huhuhu..seronok sangat2..
bukan senang dapat jumpe cm ni...dh dpt jumpe sangat2 seronok...
=))))
stop dlu kat sni...nk upload gmbar2 tp nanti dlu la...mls lak nk upload..tggu je la t k...heheheh