Bermulalah kembali

Assalamualaikum semua.... lama sudah akak tak berblogging kan.. almaklum bila penyakit M merebak dalam diri diganggu dengan masalah line internet yang tak berapa baik di shah alam ini membuatkan akak rajin malas nk update... hik3...

ok, kat sni akak bukan nak cerita kenapa akak malas nk update blog ke, masalah internet ke ape.. tp akak nak kongsi ngan kengkawan semua tentang bermulalah semula kehidupan akak sebagai student uitm setelah 2 bulan bercuti... :)

sedar tak sedar dah hampir seminggu akak berada di shah alam yang ter"cinta" ini..  sem ni akak dah naik semester 5 utk degree ok.. bkn diploma n bukan master..:p.. tapi satu yang akak nak cerita berkenaan semester ini, sem ni akak amek 8 sbjek yang mewakili 24 credit hour... wah bnyk kan?? walaupun nilai maksima credit hour yg boleh diambil hanya la 23, tp akak mintak la PA akak tambahkan jam kredit akak tu sebab akak rse perlu ditambah memandangkan semester hadapan akak sangatla busy dengan final year projek n akak tak mau la extend... akak nak jugak grad bersama kawan2 akak.. kawan2 akak kebanyakan nye amek 7 subjek sebab diorg amek shortcourse mse cuti aritu... akak je tak amek...hehehe.. ada lah sebab2 tertentu kenapa akak tak amek...:)

berikut adalah senarai subjek yang akak amek sem ni...

  1. BKR501 - Third Language (Korea III)
  2. QMT437 - Operational Research
  3. ECO415 - Principle of Economic
  4. CSC520 - Operating System
  5. ITT550 - Network design n networking
  6. ITT545 - Web Engineering
  7. CSP600 - Project Formulation
  8. ENT600 - Technology Entrepreneurship
hah, tgk bnyk kan?? yess... drpda 8 sbjek ni hanya 5 je yg ada final.. lagi 3 cuma projek je...huhuhuh
ok.. kte stop kat sini dulu la ye, lain kali akak update lagi... doakan la akak dapat bawak semua subjek ni n mohon result akak lebih gempak dari biasa...:)