Degree!!!!

hah td aku dh emo...ni aku nk mood baik plak....heee....
skunk ni aku bce kt blog member2 aku smua duk sbuk crita pasal degree yang akan ktorang smbg pada bulan 9 nanti..nape blan 9?? nk tau?? hah...sbb skunk ni u dh brubah..intake dh len....tu yg bln 9 tu...biasenye bln 7...heee~~~


ok...berbalik pada tajuk asal....aku dh mohon dh degree yang aku nk amek...tapi aku pn xsure...
law orang lain mgkin plih ikut minat..aku x..aku plih ikut market job utk akn dtg... bia la kte ssh time blaja,jangan ssh time nk dptkan keje nanti...masak mak nanti...mana nk bayar hutang pnjaman lagi..aiyoyo...bnyk gle r yang kene pk...plg pntg hutang pnjaman r kan.......
ok,disebabkan permohonan tu kne plih 4 plihan so aku pn amek la 
1. Ijazah Sarjana Muda Perkomputeran Netsentrik
2. Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Sistem Maklumat
3. Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer
4. Ijazah Sarjana Muda Matematik Perkomputeran...


hah..course2 ni la yang aku plih..
dulu2 mse sek cecita aku nk jadi Cikgu Math...tp tu la kan pas SPM ak mhon Maktab xdpt...tu yg sedey tu smpai dh lpekan hasrat nk jd ckgu tu...heee....so skrg aku nk jd programmer or System Analyse.. baru mencabar orang kata...hahaha.....wlupn aku tau mmg susah la course2 yang aku plih ni...tp aku kne la mencuba..takkan la nk jd penakut kot...smpy bile?? law la arwah mak n ayah ada msti diorg bangga ngn aku...aku teringat pesan ayah, "Selagi akk rse nk blaja,akk blaja je..ubah nasib keluarga kite...tu yg aku nk trus je blaja...xmau tangguh2 lg..mmg la dhati ada niat nk kerja..tp law xdpt kje yg bsgkut dengan bidang yang amek skunk ni, better aku smbgla kan....xkn la aku nk kje len dr bidang aku kot...law setakat untuk sementara tu boleh la....takkan la selamanye...setakat diploma yang aku ada, skill yg sgt sedikit yg aku ada ni..mne ckup untuk aku menjadi pekerja yang berjaya...btul x??hehehehe..
ok stop kt sni....nk wat kje dh ni....:)



damnn!!!!

memang aku nga panas sekarang ni...
law ada depan mata rase macam nak tumbuk2 je...
aish...bencinye aku rase...
kalau ko xsuke,xpayah la kan...
ni kau mcm %^&$# nk wat aku cam aku yang bersalah..
wei...pkirla sndiri..ko dh besar la wei.....jangan rase diri tu dh bgus sangat...
banyak lagi kelemahan kau yang ko kne baiki..paham tu..
ko ingt ko dh ckup hebat ke hah??
leh bla r wei..ko ingat aku hadap sangat ke pd ko??
ko dh ada kawan lain, boleh r ko bangga skang...
tgk time susah t ko cri spe??
hntikan la perangai ko yang cm *&^$%$ tu...smpai bile ko nk jd cm ni?????
benci aku...aku benci ko sangat2...aku nyesal gile kenal ko....nyesal sangat2 la wei.....grrrrrrrrrrrr....



Pergi Tak Kembali :((

ok..tgk tjuk je dh plek kan??
arini aku nk luahkan apa yang terpendam kat ati aku ni..
aku mmg sayang die...tp kami xde jdoh...so aku wat kputusan pergi xkmbali..
bkn g mati ea...means aku pergi dari hidup dia r... (jiwang plak dah!!)
aku xmau seksa hidup dia lagi..cian dia..
selama dia dengan aku, dia ikut je cara aku..
aku ni kan over cemburu...die x kawan ngan pompuan lain..
sampaila satu tahap,agaknya die dah xtahan kot xleh kawan ngan pompuan lain,die wt la perangai..
aku terima je..bkan aku xbg die berkawan ok..cara dia berkawan yang melampau sangat...
ada ke patut kawan pompuan pn leh pggil syg,kiss2 segala..
aish..law kawan dh cm tu,abis aku ni ape??kawan jgk la kan??
hmm...segalanya dah berakhir..aku kini kembali "SINGLE" ok...single..
ssh nk phm hati orang kalau orang tak paham hati kita....
so..bia la jodoh yang menentukan ..
bab kata member aku encik mister "ADA JODOH ADA LA"...
hah...thats why aku pergi tak kembali...mgkin dah tertulis yang die bukan milik aku...sabar je la ekkk...
ok aku xtau nk cte ape...bnyk nk cte,tp xperlu kot..kne men tapis2 ni hah....